Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig igen

när den fysiska ansträngningen är över
har jag aktiverat hela mitt väsen

det är det som driver mig vid varje tillfälle
kontakten

tårar kan rinna
samtidigt som lyckan är fullständig

snabbt försvinner den igen
förbereder mig

kom tillbaka och fyll mig
ta mig igen




Fri vers (Fri form) av Fräkniga svanen
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-17 14:07



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Humor med bild och text. =)

2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen