Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet

Du vaknade så glad
klockan 0520

Vi lekte, du skrattade
ditt egna kluckande skratt

Och en visp kan vara jättekul
en lång stund

Aldrig att jag sjunger annars,
men du skrattade och sjöng du med
på ditt eget språk

Aldrig att jag lekte med mina barn
tiden fanns alltför sällan
men nu hinner jag

Sedan somnade vi båda
tillsammans med nallen
en liten stund mitt i sången

Tänk att du finns nu




Bunden vers av Ewa Åkerlind
Läst 2387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-17 19:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Barnbarns lyckan klädd i härlig ord.
2013-04-21

  Jeppe
Fint!
2013-03-17

  walborg
Jublar och skrattar med Dig - detta är helt underbart att få vara med om i livet.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind