Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång vill jag

Än en gång vill jag välkomnas
av den mjuka mossmattan
kantad av lingonris

Känna berget mot min rygg
i vetskap att skogen är på vår sida
skyddar från omgivningens insyn

Står tyst vid din sida
vänder mitt ansikte mot dig
visar vad som står skrivet i mina ögon

Känner dina tunga andetag
mot min hals...
vaggar mig
viskar mitt namn
kysser min panna

Än en gång vill jag
tappa taget

Falla...
i den mjuka mossan




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten