Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska


Det är bränt. Allt är bränt
Ur askan vatten och jord
Spegelblank ligger sjön

En papperslapp
Det brinner
Jorden brinner

Det som komma skall
Framtidsfabriken
Ett steg fram. Ett steg fram. Ett steg fram

Det ryker, allt är bränt




Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-17 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton