Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i skrift



när jag nu skriver det här
känner jag ibland en slags tillhörighet till naturen

gatan

ser ut

precis som vanligt
postbilen kör förbi typ vid tre

natt som dag

fönstret är placerat där jag nu skriver det här
under gatlyktan ser jag ifall det regnar
när jag rättar stavfel ett kallt sken

jag föredrar fortfarande att skriva med en penna på vanligt papper
utan kallt sken




Fri vers (Fri form) av comfort_noise
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise