Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända alla vindar

vända alla vindar

gå baklänges längs piren

släppa ut svalorna i vårhimlen

 

jag lämnar dig här

där allting börjar om

 

falla genom tusen lager av stoft

vända sig om

se tiden in i ögonen

 

du lämnar mig här

där allt byter identitet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 486 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2013-03-18 07:56



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh så vackert skrivet...."där allt byter identitet"...bra
2013-03-18

  alldamageinside
Vackra rader.
2013-03-18

    ej medlem längre
jag håller med cilax nedan- det är något otäckt över dikten. något otäckt jag finner lockande och samtidigt vill springa, jag tänker, helt osökt kanske, på en återkommande plats i "the death of bunny munro" av nick cave, en pir omringad av fåglar, alltid långt ifrån men samtidigt så nära i känslan. din dikt är så, tycker jag. den både distanserar sig och kravlar in under huden. flyr när man griper efter den, men håller om en då man försöker gå.
2013-03-18

  Nina.H
Otroligt bra skrivet!! Vackert och berörande
2013-03-18

  cilax VIP
tycker om dikten, den är lite skrämmande
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star