Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllona

När  man   betraktar   barn   i  lekhagen,
där de raglar omkring och snubblar och
hasar sig fram, påminner  de om fyllona
på stan, de kan inte  ens tala rent och en
del är så berusade att de till och med baj-
sar och kissar på sig, sådana  där kan ald-
rig hålla en rät linje

                                     *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP