Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårpsalm

Vi tackar Gud
för vårens vackra skrud.
För blommorna på marken
och för skalbaggarna på barken.

En fågel sjunger för alla och envar:
Låt oss få ha våren kvar.

Se hur våren skänker oss behag
en solig vacker vårfin dag.
Och då tackar vi Gud
för vårens vackra skrud.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 1155 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-09 18:45



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vacker en hyllning
2015-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar visa...jättefin...
2015-05-04

  princess in the new world
Mycket vackert skrivet och visst har vi mycket att tacka honom för varje dag...tyvärr gör inte så många det för de är många som inte tror att han ens finns? Jag tror i allra största grad att han finns för det vittnar ju hela skapelsen om! :-)
2014-07-21

  anits VIP
En underbar vårpsalm!
2014-06-16

    Mia-Karin Larsson
Politiskt inkorrekt, och hur underbar som helst!
2014-05-16

  Ingrid Trolle
En vacker vårpsalm
2014-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut gott
tacka för det
vi har och får
och vår som
bara är behag
tycker även jag!
Så fint skrivet!
2013-11-25

    ej medlem längre
Jättefin hymn till våren.
2013-11-11

    ej medlem längre
Hitta den före våren, mycket mycket fint!
2013-08-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-18

  Eva Helene VIP
Så vackert och glädjerikt!
2013-04-10

  aol
en så fin hyllning till våren,
2013-04-09

  Angel of love
Ja välkommen vår och värme..
Fin...
2013-04-09

    ej medlem längre
Amen! Halleluja!
2013-04-09

    ej medlem längre
Instämmer. Det var en fin vårpsalm.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck