Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från juni 2006, bearb. och tidigare publ. 2008-02-15 som "Taggad". Typ haiku


Undret

Mitt i kullarna har man fyllt två sjöar med ett barns tårvätska

Natten då undret blev till stod han med mulen försjunken i dyn




Bunden vers (Haiku) av näver de anima
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-18 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima