Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kälkbacken ;)


Haiku 18.3.2013

 

 

kulörta plumpar

i rörelse mot vit fond

ljusklara röster

 

2013-03-18   10:48




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-18 19:09



Bookmark and Share


  Piann VIP
En fin haiku.
Du fångar det så fint.
2013-03-24

  Eva Helene VIP
Fiint säger jag bara . . .
2013-03-24

    ADI Nehlin
Härligt att se...väl skaldat
2013-03-24

  Jan Simonsson
Kulörta klumpar. Kan det sägas mer kärleksfullt!
2013-03-18

  Jan Simonsson
Kulörta klumpar. Kan det sägas mer kärleksfullt!
2013-03-18

  Eva Langrath VIP
Fin skildring, jag ser de små kulörta klumparna i fullf fart ner för backen.
2013-03-18

    ej medlem längre
Vilken fin haiku!
2013-03-18

  AgnesP
Jag ser att du önskar konstruktiv kritik på denna. Men jag tycker den är underbar precis som den är. De kulörta klumparna:) rörelsen och de klara rösterna. Ser det hela framför mig.
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP