Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ty natta



ty natta

bävans snara månde inom tids korta
dräpa er
ni blånader likt könsmogen fallfrukt

av daga
tages era liv

skymundan äro endast dess pseudonym




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 00:17



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Jag tränger inte riktigt igenom nattmörkret, men den klingar väldigt bra och jag kan ana det dunkla, kanske är oxå det textens kärna som jag närmat mig.
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP