Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet 007

Mitt namn är Myrbeck, Dan Myrbeck.
Jag är Poet 007 med rätt att rimma.

Mina favoritbokstäver är m och q.

Mitt motto är att läsaren skall vara
rörd, inte skakad.

Min religion är aforismen och jag är
bokstavstroende.

Mitt uppdrag är att oskadliggöra
tryckfelsnisse.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-20 14:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Presis så....Bra min vän!
2014-07-17

  Connie
Älskar den!
2014-03-01

  Ingrid Trolle
Mycket fyndig och mycket rolig.
Dina ambitioner att döda Tryckfelsnisse
är höga och jag önskar dig lycka till.

2013-12-18

    ej medlem längre

Suveränt skrivet. Tummen upp.

2013-10-03

  Nina.H
Haha..ja den var riktigt fyndig må
jag säga!! Favoritbokstäver m och
q? Det var lite klurigare..kanske
står m för man och q för qvinna? :)

Tror att du har ett oerhört svårt
uppdrag här på Poeter..finns många
tryckfel om man säger så.. :)

Gillar humorn och speciellt raden där
läsaren helst ska vara rörd, inte
skakad!! Kanon! Tummen upp!
2013-05-17

  lodjuret/seglare VIP
Det är bara en enda spindelart det handlar om där spindelhonan äter upp hanen. Den vilar då inte på hanen i det sammanhanget. Att detta stämmer även in i människors liv är en skröna och som vi vet det så är en skröna sprungen ur reflektion och sedermera uppbyggd till bygdehistoria rik. Din text är förstås såväl rolig som givande möjlighet till (ref)lektion hos möjliga läsare. Hos den som har en video går det att se i fönstret där klockan befinner sig digitalt att klockan sju minuter över midnatt är det 007 time. Den visar alltså inte, som man skulle kunna få för sig, 00:07, utan 0:07.
2013-05-17

  Annika Persson
- Mitt namn är Dan, Dan Myrbeck.

- I am on Your side, Sweaty


2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck