Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dagen vara

Ta det lugnt,
låt den ha sin gilla gång, dagen

Kanske kan du putta på den
lite försiktigt
om den är på väg åt galet håll.

Ta vara på dig själv
i stället för att jaga en sketen dag.
den dagen den sorgen den glädjen den dagen

Släpp dagen fri...

Och:

låt mig slippa höra att du carpat diem...




Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt