Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svammel i gammkoppen



Allt jag läser av andra
känns så gött
Själv tycker jag att mitt är
slött
Nästan som dött

Tanken på om stockholmare
kan tänka sig in i
bonnländska slår mig

Häv i kaffe äru snäll
Så kanske du får en
dask på röva ikväll

Tack



Tiden går
Jag fortfarande på jorden står
Men i tanken jag flyger och far


Ingen ordning på varken
bokstav eller ord
Men känslan den finns
nog

Rim är inte min starka sida
Blir kan jag tänka mig
lika trevligt som en slapp
slida

Kniva kan ju för faen ramlur!
Gonatt och glamorgon

Koka kaffetåren med omsorg
Le mot varandra
Ta på varandra

Skåla i gammalt porslin




Övriga genrer av SurtantZ
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 20:16



Bookmark and Share


  Water VIP
Men det där var väl ett himla bra svammel du fick till.
Lite obstinat känsla på det hela....men äkta!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ