Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sådant rätt gott svar!

En lärare från Hedekas
älskar alla hundar med emfas
frågar klass om de
namn på hundsort kan ge
då säger klassens glada ljus: -Ras!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-20 12:22



Bookmark and Share


  ULJO
Bra som vanligt
2013-03-20

    ADI Nehlin
kul text!
2013-03-20

  Lars Hedlin
;)
2013-03-20

  Annika Persson

I Sörbygden finns det väl både de som kan sitta och skälla
och motsatsen till det. Annars hade vi ju inte haft nå't samhälle.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt