Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guds hand i mig


första gången jag kände guds hand i mig
var på ett hotell i Brisbane i Australien
fann det skoj att leka uppfinningsrik Farbror Frej
med utrivna sidor från bibeln, men
han röst kanske inte var tillräckligt stark
för sen har det hänt flertalet gånger igen
att jag smulat ner tobak i vikta, textade ark
andats in religion och sen blåst ut den igen




Fri vers (Fri form) av comfort_noise
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-20 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise