Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...skrattar åt det underbara som sker.



Tillsammans tätt intill varandra sitter ett kärlekspar
Långt ifrån civilisationen ägnar dom sej åt det dom har

Två hängivna själar som från världen har brutit sej loss
I kyssar, smek och erotik tvinnar dom ljuset mellan sej till en tross

De ser solen sänka sej i havet sakta ner
Och skrattar åt det underbara som sker.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 13:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Är alldeles underbart med kärlek och åtrå.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP