Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till C S


kraft

jag tror på urkraften i en människa
och
på den i en kram

jag tror
att ett leende från en människa
helt
kan förändra en annans dag

och
att världen därav
kan bli ny




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-20 19:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tro och visshet
2013-03-25

    ej medlem längre
Så sant, så sant! Mer av detta tänk, och världen vore en trevligare plats
2013-03-24

  bittemi VIP
Den kraften tror jag också på! Fint skrivet
2013-03-24

    ej medlem längre
precis så kära Ingmar ... precis så
2013-03-20

  fullkontroll
Vacker beskrivning av en enkel men betydelsefull livssyn! Big up!
2013-03-20

  Christine Sabel
Det gör jag också! Tack
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP