Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joni Mitchell ~ Blue............................ https://www.youtube.com/watch?v=hk8Vszu9hHs


Ett lejon och en människa kramas ömt



Ett lejon och en människa kramas ömt

Så många som om sån kärlek har drömt

 

Hela Jorden borde ta en 5~minuters paus varannan timme för att varandra lugna, läka och krama

Så att vi kan hitta vår inre sanna röst och ge varandra uppmuntran och beröm i livets alltför allvarliga drama



Alltför mångas liv är alldeles för krävande, stressigt, kallt och hårt

Och för alla dom som somnar och vaknar som singlar är livet ofta så svårt

 

En FB~vän till mej flöt långsamt på en traktor-ring nedför floden Mekong

Han kom till en by där folket inte kände nån stress, dit vill jag åka nån gång

 

Det är på olika vis allvarligt fel på vår tid och kultur

Människor är drogade slavar instängda i systemets bur

 

Jag känner så starkt att jag inte längre varken orkar, förmår eller vill delta i detta lands och världens vansinne

Jag skulle vilja åtmintone halva året bo långt inne i skogen tillsammans med katterna och radera allt ont i mitt minne

 

Ett lejon och en människa kramas ömt

Så många som om sån kärlek har drömt.

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 3653 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-20 20:48



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Ska vi starta en rörelse?

Om vi alla tog en paus varannan timme för att lugna läka och krama, skulle vi inte kunna låta bli att må bättre och bli gladare.
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP