Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsikt II (Senryu)

  

 

 

i kallsinnig vind

din andes molnbris

 

värnande mina vingar

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Sunlight
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-21 08:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Storartat bra *applåder* /kram
2013-04-03

  Patrik Centerwall
Elegant!
2013-03-21

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-03-21

  Ljusletaren
Denna gillade jag/kram
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight