Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surr



på den folktömda perrongen
är det kanske tågen
ljuden
eller mannen
som i sin väntan på det kommande
kurar ihop sig under nätet
av kraftledningar





















Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-21 08:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
denna hade fångat ett brus av iakttagelse
spännvidd för tanken
2013-03-21

  Mia Popiana
Dina ord griper tag.
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén