Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En 70+are från Göteborg

En 70+are från Göteborg
känner absolut inte någon sorg.
Är stor agitator
för sin hålkortsdator:
- Den är ju bäst i hela Göteborg!




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 21:38



Bookmark and Share


  ULJO
Skön limerik
2013-03-25

  mysing
självklart är den det, behöver inte tjöta :)

2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck