Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rr


KK ( jag älskar dig )

fick inte låta dina ögon bränna
och se troget genom slöjan av kärlek

vi som hade knullat i varje portuppgång
vänt våra kroppar i fusion
lekt sönder våra läppar
smekt bort tankar om relation

druckit varandras vätskor och simmat i cellernas byggnadsstenar

fingrar på framtidens dörr,
någon kommer drunkna i mättnaden
sugas in i hjärtats centrifugator
och nämna det förbjudna

(jag älskar dig)

kunde simma mellan ytlighetens öar
drömma om ditt sköte och de bröst som
mötte min morgon

fick aldrig hålla
omfamna, bara vara öm

vi som hade knullat vid varje hörn,
öppnat bildörrar när sommarvinden ven,
penetrerat när vattenbrynet följde månens gravitation

vi som alltid lämnade den andra sängen obäddad

ville skrika ut saknad,
förklara ljuset i min värld
ropa ut din betydelse

istället kokade jag sönder
och bedövade viljan som
bara kunde destruera

fick ditt heligaste,
aldrig dig

trots att kyssen kändes genom benmärg,
beröringen förkolnade drömmar som metalliskt
berörde med sin kalla yta över hud,

vi är bara vänner under täckets heta åtrå,
bara kompisar som håller hand, då och då

bekanta som ser djupt bakom ögats lögn,
med ständig fruktan,
med obehaglig ångest
och med förlusten som enda val,
när någon kommer yppa,

(jag älskar dig)




Prosa av Max Poisé
Läst 713 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-03-21 19:31



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En brännande och brinnande kärleksförklaring som nästan exploderar ! Häftigt !
2013-03-25

  stenen/ Yv Ericsson
så vackert.
inte alls sorgligt
2013-03-24

    Jane S VIP
En väldigt sorglig text.
2013-03-22

  Piann VIP
Om en längtan så het,
passionerad över
alla gränser.
2013-03-21

    ej medlem längre
Hetta och längtan!
2013-03-21

  Peter Olausson VIP
i den hettan också den längtan...så väl formulerat om det mänskliga mötet, och längtan efter det!
2013-03-21

    ej medlem längre
Känslor som är högexplosiva...ordet passion blygs, här är det andra krafter som talar.
2013-03-21

    Roland Fröjd
Det är moderna tider!
Fantastiskt skrivet!
2013-03-21

  Maj-Lis VIP
Bra som vanligt
Kanske bäst att låta orden vara osagda
2013-03-21

  Emme
Och jag älskar dina härligt
formulerade rader...
2013-03-21

  Angel of love
Bäst att hålla kärlek utanför sånt där..
Fantastisk text som vanligt av dig.
2013-03-21

  Nina Nightwish
Just love it!!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé