Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Shakuhachi, Hirota


in spirande II

 

 

 

 

 

 

slutna ögon

 

 

 

 

öppnat hjärta

kärleken ser 

 

 

där runtomkring

begynner

 

 

 

 

här

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 432 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-23 22:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Underbart!..där runtomkring begynner ..här...fint!
2013-04-30

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-04-10

    ej medlem längre
Skön meditativ stämning att vila i
där hjärtefokus är rent och klart
och föder nya klanger att uppleva
2013-04-06

    ej medlem längre
uppvaknande
2013-04-06

  Federico Romano
Vacker i samklang med musiken, för mig okänd idag..
2013-04-05

  Ljusletaren
Oh så ljuvlig bild, musik och fina ord.
Njuter ... tack/ kram
2013-04-03

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Visst är det så :)
2013-03-23

    ej medlem längre

mycket starkt o mäktigt ..
2013-03-23

    J. Herward


Mäktigt och så väl skaldat med bara dessa få rader. Bryter världar.
2013-03-23

  aol
så fint,
2013-03-23

  Tarantaran
paradisiska

vårlätta
blommande
höjder

i skönhet

här
2013-03-23

    ej medlem längre
fint
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight