Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska ta på mig i timmar

Jag vill att du ska
ta på mig i timmar
utan att förvänta dig något tillbaks

Jag vill att du ska älska varje millimeter av min kropp
Varje hårstrå och varje knota
Alla ärr och fräknar
Jag vill att du till och med ska älska eksemen, pormaskarna
och groparna i rumpan

Fötterna som är en Michelingubbes
och ingen Barbies
Jag vill att du ska fascineras av dem, leka med dem,
älska dem också

Jag vill att du ska älska de spruckna nagelbanden, liktornarna
och skavsåren på hälarna
Jag vill att du ska älska min svullna mage och mina torra knän

Jag vill att du ska älska mig




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-21 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glasklar och med tydlighet, applåd!
2013-06-05

  Ex¤animo
...lite sträv, men underbar :-) Förtjänar att uppmärksammas. kram
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP