Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under redigering och konstruktion


Visdom inom kärleksår

Jag saknar dig inför varje sekund
Det försöker jag nu att förneka

Men jag kommer att vänta på dig hur svårt det än känns och lidsamt det än må straffas
Eftersom erfarenhet får ej kuvas med begär och ensamhet

För jag vet att du finns, det kommer vi båda att få bevisa
Du är den jag kommer att kämpa för, lika så jag vet du är

En äkta kärlek igen.....
om inte mer




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 296 gånger
Publicerad 2013-03-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi