Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allabillakulle ingroparagrom



micro-saturna allabillakulle

asfaltskännings alfatropiska ömhet

mina ludna ben mot dina släta

skapar en heliofobisk lyckokänsla

långt ut i det plasmagrafiska varandets förnimmelseoas.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-21 23:28



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ja, KÄRLEK är underbar oberoende om den är luden eller slät! En härlig ingroparagromastisk lyckoorgasm!!! kram!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP