Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wish you where right here!

Wish you where right here!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-22 05:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2013-03-22

  Destino
Så få ord som betyder så mycket. Det ekar i universum helt underbart...
Bilden är så vacker också.
2013-03-22

  Rise Little One
Vem som inte önskar sig så?
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin