Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av musik under en skrivcirkelkväll


avklippta band



en son som länge levt i tystnaden
känsla av sorg
känsla av längtan

en mor som sörjer alla
osagda ord
känsla av oro
känsla av smärta

en moder som längtar efter
två utsträckta händer
en son som saknar en moders
ömma famn

kan två själar som sörjer
åter få mötas i
kärlekens vackra rum

en mor
en son

två människor som behövs
för varandra




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-22 07:04



Bookmark and Share


    snöö
Så berörande ord, kärlek och sorg. Mycket fint skriven
2015-12-19

    ej medlem längre
Så underbar! Jag fick inte bara gåshud under skrivarträffen, utan även nu...!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP