Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur frosten

Jag lämnade kvar blommorna du gav mig,
sandalerna
och den breda solhatten,
en skrattande sol
och en konstig måne av en annan kontinent.

Jag lämnade mina leenden
och min glädje
som en pant.
Jag lämnade smulorna av min smärta i dina händer
och hoppades att du inte skulle snubbla.

Jag lämnade min sommar hos dig.




Fri vers av Ilana
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-24 13:43



Bookmark and Share


  Manal
en vacker, sorgsen djup berörande text....
2007-04-23

  Rachel Roth
sorgesam och vemodig...
om kärlekssorg
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana