Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter ute

nästan som förut

crickets och trafik


fast inga ord uttalas



på den innersta resan

är jag mitt enda sällskap




Bunden vers (Tanka) av Jnåt
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 20:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om tonen i orden
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt