Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det kom


spelet är över
spelat
är lite överdrivet
att kalla det när det borde heta
heta
plåttak gömmer sig för kissar
flera gånger per dag
anländer kromosomerna
en by en
"kom som du är"
hur ska jag annars gå, frågade jag
samtidigt som jag stilla stående
lät tiden rusa som i slow motion
gick inte klockan utanför sjukhuset
den satt fast men gav oss en sekund att andas
på istället för minuten
på den kommer vissa människor alltid
jag föredrar dock den sista
fast i
inte självvalt
att komma är inte alltid det viktigaste
ibland är det svåra att kunna gå
släppa

gör det nu
mig


släpp
mig




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 21:34



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Får en känsla av fallande i den här, ett frigörande fallande från ett brännande, med fina radbrytningar och en behagligt sjungande ton
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP