Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant Kreta


hon är som hon är

välkomnar med rejäl storm


nästa dag solsken




Bunden vers (Haiku) av Jnåt
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 21:37



Bookmark and Share


  Tarantaran
Många kan helt förstå först
när de sitter på liknande
potta själv..kanske Kreta är
gammal, trött, sjuk, ensam
och utan tröst

2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt