Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resonans

                                            där

i tallbarkens fjällika ådring
fläckvis täckt av kåda
i långsamhet

                                             är

en doft av barr
på fuktig mossa
ett sus av tystnad

                                             jag






Fri vers av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-23 22:15



Bookmark and Share


  aol
gillas fint skaldat,
2013-05-23

    ej medlem längre
Ly

ris



..............kt.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)