Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärtas längtan

mitt hjärta är likt
blommans gömda blad
i vinterskrud

om dagen finner
min själ ljus
när natten nalkas
omsluts mina
tankar av mörker

när ensamheten gör sig påmind
då bränner mina ögon tårar

mitt hjärta är likt
blommans sköna knopp
i längtan

så skör i väntan
på att få blomma
när solens
strålar är
långt borta

när ensamheten gör sig påmind
då fryser min vilja till is




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-24 08:47



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Berörande diktat.
2013-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Tvåsamhet är inget självändamål.
2013-03-24

  aol
underbart talar själen i ett fint diktarjag,
2013-03-24

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat ! Gillas
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP