Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya Gudens namn är pengar

Den nya Gudens namn är pengar
alla efter honom längtar
Skriker hans namn
ta mig i famn

Jag älskar dig
mer ju mer du ger mig
Själva ger de ingenting
men vill ha allting

Sviker familjer
arbetsgivare kusiner
Föräldrar döttrar
vänner söner

Alla utnyttjar alla
alla sviker alla
Och finns det något enstaka undantag
drunknar snart denne i vårt falska giriga lögnande världshav

Dör i förtid
på grund av alla slödder
som med sin elakhet glöder
göder dennes hjärta tills det blöder

Med en belöning denne inte behövde
eller förtjänade
Ses dödens som en befriare
från dig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är så sant,så är det idag.
2013-03-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket symbolisk beskrivit i bild och text i våra nya tider en talande ryggtavla är vardagsmatt som visar till släkt och vänner och samhället;
- Då var är människa som man träffas med? Valuta för peng får man inte heller… nu paranormala tankar tar över… det kanske är man död och vill inte inse det själv. Bara samhället märker det!
- Vem vet???
GUD har man det?
hmm. tankar kring heliga påsk.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP