Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Listor


Borde jag vara oroad över att jag för stunden nu lockas mer av att skriva listor - listor över vad som behöver göras, över vad som behöver köpas, vad som behöver fixas?

Men handlar inte skrivandet om just det, alltså listor? Jag menar, är inte också poetiska texter, precis som listor, ett försök att få ordning på ett liv som tycks kaotiskt?




Övriga genrer av AnnaMariaS
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-24 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar den konkreta stilen, nära jaget. frågan så, det kanske är så eller precis tvärsom, att texten är ett försök att stöka till det alltför ordnade livet, närma sig vanvettets gräns på ett nyfiket sätt...
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS