Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter på moln !

Väntar på dina andetag
i dina ögon brinner en eld

Du sitter på moln
känns som att vi är så nära nu

Du kom till mig när allt kändes så svårt
dina ord och dina bilder ger mig hopp

Jag har öppnat mitt hjärta för just dig
Känn hur värdefull du är




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 491 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-03-24 11:07



Bookmark and Share


  aol
verkligen så värmande fint skaldat,
2013-03-26

  Lena Själsöga Keijser
detta är
oändligt vackert
2013-03-26

  Yrre VIP
Vackert detta!
2013-03-25

  Nina.H
Ljuvligt och längtansfullt! Vackert skrivet!
2013-03-25

  anits VIP
Fina ord som värmer hjärtat
2013-03-25

    Birgersdotter VIP
Livskraftiga ord
2013-03-24

  Maj-Lis VIP
Varma och vackra ord
2013-03-24

  Destino
Underbara fina ord man svävar själv få man läser dessa rader, kan tro att personen som dikten är riktad till ler njutande ;)
2013-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart sköna ord...värmer hjärtat...
2013-03-24

    ej medlem längre
En kärleksförklaring som värmer.
2013-03-24

    ej medlem längre
Ord som når hjärtat.
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Så fint...
2013-03-24

  Rise Little One
Varma orden från hjärtat....
2013-03-24

  Carina Bendix
Åh, det var verkligen en vacker text, den bokmärker jag om jag får..;)
2013-03-24

  Lindha W Gustavsson
Ljuvlig är ordet!
2013-03-24

  Angel of love
Hon känner din kärlek, i dina vackra texter!
2013-03-24

  Mia Popiana
Ömsint, skirt och mycket vackert
2013-03-24

  Maiah VIP
fin känsla och så kärleksfullt...klart att hon känner sig värdefull
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin