Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i skuggan utav mig själv!


En självklarhet för det flesta
I bästa fall en dröm för mig

Vaknar upp i verkligheten,
drömmen som en gång
var min bästa mardröm

Kollar i backspegeln
för att försöka minnas
ljuset

Lågan slocknade
för längesen

Den är som bortblåst

Bortglömd
Nergrävd
Försvunnen

Lever i skuggan
kan inre länge
se några färger

Mörkret har blivit
till mitt andra hem

Ångesten till min bästa vän


Jag finns men det känns som att jag inte existerar




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-24 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!