Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

Det är någonting med dig
du har liksom fastnat

på mig

Din blick är
inte längre din

jag äger den

Jag ser du försöker
komma loss

det är ingen idé

Du säger att jag inte
får komma in

men jag är redan inne

Jag är under din hud
farligt nära

jag är dina hjärtslag

Du kan sluta bygga
pyramider

jag plockar ner sten för sten

Du är beväpnad
med eldar

jag är vatten

Du tappar bara tid
du kan inte sluta känna

för att du vill

Jag har redan tagit
över

det du tror är ditt







Fri vers av Majalis
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis