Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet som älskar sanningen

Att sanningen är obekväm
är något som jag vet..!
mitt kall är att avslöja lögnen
skriva ut det jag bär som poet

Självklart finns de som stör sig
som inte gillar läsa dess ord
självklart så bryr jag mig inte
mina budskap ska spridas på jord

Nu händer så mycket i världen
bakom kulissen sker mycket bra
goda krafter rensar i onda träsket
en efter en vill de ta!

Vi människor är lurade av makten
de har ljugit & stulit från oss
snart kommer en Mr. tillbaka
han är sanningens tuffa boss

Media har vinklat spridit lögner
i alldeles för många långa år
attackerat de som avslöjat agendan
men sanningen växer för var dag som går

Så mycket som håller på att falla
listan är så otroligt låååååång
Hollywood är bara ett jag nämner
går nu på sin sista sång....!

Gräv sök & leta efter sanningen
vad jag har hittat har chockat mig
bevisen är så tydliga så starka
tro inte att jag lurar dig!

Rättvisan håller på att segra
arresteringar på löpande band
från mörker till ljus vi vandrar
ser hopp bortom horisontens rand









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-17 10:59



Bookmark and Share


    lydriket
"Media har vinklat spridit lögner " Sant.

Om man känner till ägarstrukturen bakom systemmedia, den aktivistiska styrningen av public service samt den svenska journalistkårens övervägande lojalitet till ett 4%-procentsparti, så förstår man massmanipulationen av massmedia.
2021-10-20

  Bibbi VIP
Den som söker finner sanningen.
2021-10-18

  morgonstjärna VIP
då vi börjar karva bitar av sanningen
för jämka oss med andra, vad har vi till slut kvar? skavsåret
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP