Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


att finnas till

om du inte syns på nätet
finns du inte
om du inte syns på facebook
eller twitter
finns du inte
om du inte syns i media
finns du inte
be on stage
häng med i mainstream
syns
finns till
då reste sig flickan
gick ned till stranden
höjde sin röst
låt mig vara
ifred





Fri vers av walle dickson
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-25 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson