Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kemisk lycka


håglöst stympad
bakbunden inifrån
tvångströjorna
lurar bakom
kemisk lycka
inte långt ifrån
skriker
sparkar
klöser
slår
allt för att hålla
sinnena igång
dags att sluta
andas
nu nån gång




Fri vers av Flodhäst
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-02-28 21:02



Bookmark and Share


  marianela
Du skriver helt otroliga och gripande texter, den här är bara en av flera.
Det är aldrig nåt direkt ordflöde, men varje gång lyckas du pricka in exakt de rätta orden. Bra!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst