Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömrummen

Lika, du och jag, lika som bär
- som bär -
Vi äger rum, stilla som havet
Är du ensam? ensam. ensam.

Ett ledigt uttryck,
en ledig röst
lugn trygg röst
djupa andetag
en ledig vilande hand mot ditt bröst

Är du tyst nu?
stum, trygg,döv
i en samlad värld

Vi söker, du och jag
likadant, runt
trumvirvlar i skogen, de som
drar över topparna

Vi lämnar ett stilla rum
som havet
öppet, sluter sig genom gryning
Tick, tack går tiden sakta
vi flyr. stilla. Tryggt.

Vila.




Fri vers av Fröken Stork
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-25 11:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vackert.
Så fint och känslosamt.
2013-10-06

    Silverbjer
Mycket fint skrivet!
2013-09-23

  Yrre VIP
Oj så bra, verkligen!!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork