Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg tillbaka

Genom ljus slingrar vi oss
inte där vi sa att vi skulle
en konst att förbli
vår båt förtöjd i hamn
ett ljus sträcker sig genom tiden, ett damm,
träden, nakna grå
i kall virvel söker jag något
oväsentligt i tid
en glimmande pärla kanske
en väg tillbaka
mer av glädje än nödvändighet
mer av sorg än förtvivlan
föruderligt, snötunga gren
ett träd brister
Jag brister




Fri vers av Fröken Stork
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-25 11:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Instämmer, berör detta!
2013-06-18

    ej medlem längre
Gripande
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork