Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasklar rädsla


stark
möter naken
kärlek
hård
blir vek
skugga
utanför
samlar glasklar
rädsla




Fri vers av Flodhäst
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-02-24 16:55



Bookmark and Share


  Kubla Khan
kalas...
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst