Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 4 år gammal dikt


Casablanca vet

Jag stirrade på affischerna när han kysste mitt nyckelben
när hans mun och händer fann mitt bröst
låg där och tänkte att det kanske var dags
att säga nej någon gång
men jag låg kvar
och Rebecca och Casablanca såg ned på mig
där jag låg blottad på hans soffa
och lukten av hasch hängde i luften
och mitt sinne var dimmigt av alkohol jag aldrig skulle druckit

Jag såg på honom och försökte göra honom verklig
trots att han var så verklig han kunde bli
hans läppar som putades i koncentration
när han såg saker som jag inte ville att han skulle se
och jag tänkte säga nej men jag sa ingenting

Allt han sa förstod jag aldrig riktigt
ord som muttrades mot kinder
suckades och stönades
och han var den brittiska charmören som muttrade
I’m gonna fuck you
trots att han lovat att inte göra det
här någon visste jag att det var dags att säga nej

Ute så steg solen upp
och jag stirrade ut genom fönstret när han kysste mitt nyckelben
såg på solen som sträckte på sina strålar
och lyssnade på huset som suckade tillbaka till liv

Hans stubb var strävt mot min hud
och jag blundade hårt för att önska bort allt
mitt huvud snurrade och solen höll på att gå upp

Jag lyckades få ur mig något som fick honom att sluta
lyckades få min kropp och min mun att sluta
jag sa aldrig nej
jag skulle sagt nej




Fri vers av Queen_of_me
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me