Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Blomman vilar mellan
lager
av minnen.

Pressad mellan
poeters
skaldande verk.

Skör den äro
av
tidens tand.

Av minnen doftar
denna
enkla ros.



 

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-03-25 15:56



Bookmark and Share


  Tino
Underbart riktigt riktigt fin poesi.
2013-09-29

  Siggesdotter
En stark och berörande dit, välvalda ord med många bottnar. Bokmärker och applåd!
2013-04-10

    ej medlem längre
Så få väl valda ord ger stor vacker känsla.
2013-04-08

  Bodil Sandberg
Enormt fint i odramatisk men påtagligt känslovarm tappning!
2013-04-02

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-03-27

    ej medlem längre
utsökt!
2013-03-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2013-03-26

  Angel of love
Fridfull och vacker text.
2013-03-26

  Betlehemsstjärnan VIP
underbart du skrivit om detta som ibland har mycket mer att säga än ord
2013-03-26

    ej medlem längre
Tycker om mjukheten med vilken du diktar "Minnen"
Som att det ryms mycket inom..
2013-03-26

  anits VIP
Underbar poesi
2013-03-25

  ULJO
Ljuvlig poesi att ta till sig
2013-03-25

  aol
säger bara underbart,
2013-03-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh så bedårande vackert skrivet! Ja "blomman vilar mellan lager av minnen" gillar
2013-03-25

    ej medlem längre
jättefin är den - din lilla text..
2013-03-25

  Chawa VIP
Liten nätt och väldigt vacker...
2013-03-25

  Rise Little One
Vad som än händer ...

"Av minnen doftar
denna
enkla ros."

så vackert och ljuvligt.


2013-03-25

    ej medlem längre
Avskalat och så himmelskt skört!
2013-03-25

    ej medlem längre
Sensibelt skönt.
2013-03-25

    ej medlem längre

Ljuvlig är din poesi
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP