Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit flagg

Så närmar det sig än en gång
Kriget...
om framtiden

Med solen i ryggen går jag
in att möta fienden,
tungt artilleri påminner
att ingen vapenvila utlovats

Likt en robot i tunga bojor
framåt i korridor efter korridor
orkar inte se
mäktar inte höra
Beskedet...

Vanmakten väter kinden
Skjut!

Höjer vit flagg i skuggans dal




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-25 19:34



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Men höj inte flaggan förrän du vet att fienden verkligen är i slagläge.. han kan köra skrämseltaktik som gör dig lamslagen för avd du tror honom om, inte för vad den är..
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten