Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken uppmuntrande man...

Bruden under sängen titta
då en stor död råtta hon hitta
hon ropade grät
aldrig brudgum förlät
han sa, gråt ej det finns nog fler Britta...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-25 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
jösses ;)
2013-03-26

  Rise Little One
Åh, vad jag skrattar :-D Tack för en rolig dikt.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt